16-08-09

Vriendenwedstrijd: ZVC Tropic - ZVC In Team Ternat

Vrijdag 14/08/2009 trok In Team opnieuw richting de Affligemse arena, dit keer met een 8-koppige selectie (Robby De Backer, Steven De Ridder, Sven Van de Winkel, Ronny Wyns, Ben Troch, Jelle Smet, Glenn Retoré, Levi Vanderperre). ZVC Tropic was de kampioen van de plaatselijke competitie in "De Bellekouter" en probeert het volgend seizoen in 4de nationale.

In Team startte het best aan de wedstrijd en versierde reeds na enkele seconden een kans die naast ging. Niet veel later werd het echter toch 0-1, zodat men geen betere start kon wensen. Dit was echter het sein voor Tropic om wakker te schieten. Het balbezit was voor Tropic en met veel beweging probeerden ze ruimte te creëeren in de In Teamdefensie. Een onoplettendheid in de defensie zorgde voor 1-1 en te laks verdedigen leidde ook de 2-1 in. De 3-1 was ook vermijdbaar te noemen, maar In Team kwam toch terug na een mooi afstandsschot (3-2). Niet veel later was het een alweer vermijdbaar doelpunt dat voor de 4-2 zorgde. In Team kwam nog één keer terug na een snel genomen intrap (4-3), ook de ruststand.

De eerste goede vijf minuten van de tweede helft had In Team mogelijkheden om langszij te komen, maar daarna kon het enkel dreigen met afstandsschoten. Tropic profiteerde gretig van de ruimte waardoor de eindstand uiteindelijk 7-3 werd. Een redelijk half uur gevolgd door een mindere 20 minuten is de diagnose. De Inteamkapitein vatte het achteraf goed samen met de zin:"Er is nog werk eh, jongens".

Met moet dit alles natuurlijk ook niet dramatiseren...Tropic beweegt goed en veel en is een te duchten tegenstander. Een In Team op zijn best zal er in principe tegen winnen, maar het belangrijkste is dat er weer wat ritme opgedaan werd zodat men met een goede voorbereiding aan de competitiestart staat. Maandag volgt alweer een nieuwe afspraak.

ZVC Tropical Beach - ZVC In Team Ternat 7-3

Doelpunten: Ben Troch 1x, Steven De Ridder 1x, Glenn Retoré 1x

10:48 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.