27-08-09

Interview: Steve Annoot

1) wat vond je van het afgelopen seizoen? (persoonlijk en/of collectief)

Persoonlijk: Vrij trevreden, al is er uiteraard nog ruimte tot verbetering (vooral verdedigend). Ook de nonchalance in de zogenaamd "mindere" matchen, mag er uit

Collectief: Al bij al sterk seizoen. We blijven nog steeds in stijgende lijn, wat voor een ploeg in opbouw nog altijd de bedoeling is. Ook al is het moeilijk, elke match evenwaardig aanpakken, want net als bij het persoonlijke, durft er wel eens nonchalance in de ploeg sluipen tegen de mindere goden.


2) wat was voor jou het hoogtepunt van het seizoen? (persoonlijk en/of collectief)

Het hoogtepunt was ongetwijfeld de 2-2 tegen Herne, waar mijn tweede goal aardig in het winkelhaakje vloog ;-). Uiteraard is er ook de uitstekende bekercampagne alsook de prachtige wedstrijden tegen ZVK Leuven en Sporting Beersel A, waar er twee ploegen uit de tussenreeks stevig naar huis werden gevoetbald.


3) wat was voor jou het dieptepunt van het seizoen? (persoonlijk en/of collectief)

Het gelijkspel tegen Steenhuffel in de heenmatch. Zij kregen twee kansen, wij een twintigtal en toch werd het 3-3. Een match waar we speelden hoe we moesten, maar hun doelman hield met veel geluk praktisch alles uit zijn doel.

Het gemakkelijke puntenverlies tegen Borrekensveld, Bananas en Brussels European was ook wel een domper.


4) voor de anderen: wat vond je van de aanwinsten?

Stuk voor stuk aanwinsten in de zin van het woord. Geen meelopers, maar effectief spelers met een meerwaarde. Zowel op als naast het terrein :-)
5) welke speler maakte op jou het meeste indruk (bij inteam en/of in de reeks)

Het trio Kim-Tjen-Wim in bloedvorm is een gesel voor elke zaalvoetbalploeg. Bij ons maakte vooral het "ploeg-zijn" indruk.

Zonder afbreuk te doen op de anderen...met Robby hebben we een doelman die punten pakt, met Ben en Dimi hebben we twee spelers met een actie en scorend vermogen. Steven profileert zich meer en meer tot leider en de anderen in topvorm kan ook elke ploeg zeker gebruiken.

6) waar mag In Team komend seizoen de lat leggen, hetzij in 1ste provinciale, hetzij in tweede?

Voor de b-ploeg lijkt mij een verlengd verblijf in tweede moeilijk, maar zoals iedereen kon zien op het einde van het seizoen, als de b-ploeg met vertrouwen speelt zijn ze misschien wel tot een verrassing in staat.

De a-ploeg zit in een loodzware reeks en het lijkt mij eerder een overgangsseizoen. Toch ambiëer ik een plaats bij de eerste vijf.

7) welke speler zou je graag bij In Team zien (realistisch en/of onrealistisch)

Voorlopig transferloos, wat spijtig is. Maar een pure verdediger mag er van mij wel bij komen. Qua onrealistische transfer lijkt mij Willy Wellens wel wat ;-)

19:26 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.