05-09-09

Verslag: Jos Schepdaal A - ZVC In Team Ternat A

Vrijdag 04/09/2009 opende In Team A het nieuwe zaalvoetbalseizoen tegen Jos Schepdaal A. In het verleden bleek Jos Schepdaal ietwat het zwarte beest van In Team, want slechts weinige keren pakte In Team de volle buit.

In de kleine Itterbeekse zaal, de thuishaven van Jos Schepdaal, schoot In Team het best uit de startblokken. Het drong meteen zijn wil op en kwam na een vijftal minuten verdiend op voorsprong (1-0). De bezoekers gingen op hun elan verder en verdubbelden de score niet veel later (2-0). In Team had dan wel het betere van het spel, maar toch was het Jos Schepdaal dat de aansluitingstreffer discutabel binnenprikte. De Schepdaalse spits duwde de In Teamverdediging weg, waardoor een ploegmaat vrije baan kreeg en scoorde (2-1). Jos Schepdaal kwam beter in de wedstrijd waarna rond het kwartier alles te herdoen was (2-2). Geen van beide ploegen kon definitief afstand nemen, zodat de wedstrijd uiterst spannend bleef. De bezoekers namen telkens het voortouw, maar een efficiënt Schepdaal kwam telkens terug. 5-5 bij de rust.

De tweede helft kondigde zich aan als een ware thriller en de neutrale toeschouwer kreeg waar voor zijn geld. Weer werd de kloof nooit meer dan één doelpunt verschil en opnieuw kon de wedstrijd alle kanten uit. Een zwak leidende scheidsrechter had de match niet meer in handen bij een 7-7 stand. Diezelfde ref haalde zich de woede van de bezoekers op de hals door handspel niet te bestraffen in het strafschopgebied van de thuisploeg. Hij bleek echter toch gefloten te hebben. In Team zette de penalty om en het stond 7-8. De thuisploeg ging nu uitdrukkelijk op zoek naar een penalty en viel om de haverklap bij een 8-8 stand. Uiteindelijk "kreeg" het zijn penalty, maar de bezoekende doelman ontpopte zich tot de held van de avond door deze te stoppen. Met nog één minuut op de klok baande In Team zich dan weer een weg door de thuisdefensie en nette de winnende treffer. De bezoekende aanhang ging door het dolle heen zodat deze felbevochten thriller in het voordeel van In Team beslecht werd (8-9).

Zo zijn de eerste twee belangrijke punten binnen en startte In Team met een ware propagandamatch. De overige 25 matchen zullen hoogstwaarschijnlijk even felbevochten worden, maar In Team toonde een geweldige wilskracht en werkte keihard voor mekaar...Veelbelovend voor de toekomst.

Jos Schepdaal A - ZVC In Team Ternat A 8-9

Doelpunten: Dimitri Desaegher 3x, Steve Annoot 3x, Ben Troch 2x, Levi Vanderperre 1x

14:47 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

mooi, de jos is nooit makkelijk...

Gepost door: Ax | 06-09-09

De commentaren zijn gesloten.