08-09-09

Verslag: ZVC In Team Ternat B - Brussels European A

Maandag 07/09/2009 speelde In Team B zijn eerste thuismatch van het nieuwe seizoen. Brussels European was geen onbekende, aangezien In Team A daar afgelopen seizoen drie keer tegen speelde. Thuis werd er toen met 10-3 en 13-0 gewonnen en op verplaatsing werd er 6-5 verloren. De tegenstander mocht bijgevolg niet onderschat worden, maar toch mocht de hoop op een overwinning gekoesterd worden.

In de aanvangsperiode bleek dit geen ijdele hoop, daar In Team B duidelijk het betere van het spel had. Echte kansen kwamen er niet, maar er was iets mogelijk. In Team probeerde het vooral met schuchtere pogingen en afstandsschoten. De eerste de beste kans voor de bezoekers was echter meteen raak. Een steal op het middenveld, werd proper afgewerkt (0-1). De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker, maar de laatste pass miste telkens scherpte. Het waren integendeel de Brusselse Europeanen die er 0-2 van maakten. Bij balverlies kwamen de bezoekers in een drie tegen twee situatie, daar de helft van de In Teamploeg het niet nodig vond om terug te komen. De man-meer-situatie werd uitstekend uitgespeeld en de 0-2 was een feit.

In Team reageerde snel en scoorde prompt de 1-2. De volgende 6-7 minuten was de thuisploeg duidelijk de betere maar voor het bezoekende doel liep het telkens fout. En als je niet scoort krijg je er één binnen zegt het gezegde...Deze keer was het niet anders, toen té laks verdedigen voor de 1-3 zorgde. In Team was het noorden kwijt en werd eerst nog gered door de paal, maar vlak voor rust was het dan toch 1-4.

De tweede helft was dramatisch te noemen vanwege In Teamkant. Slechte passes, geen tempo en vooral geen inzet/duelkracht. Alles wat maar enigszins op een duel leek werd in het voordeel van de Brusselaars beslecht. Een afstandsschot na een kleine tien minuten spelen zorgde nog voor de 2-4, maar dan was het over en uit. De bezoekers testten nog drie keer het doelhout en misten nog enkele loepzuivere kansen, na enkele knappe aanvallen, zodat het uiteindelijk 2-6 werd.

Brussels was niet eens superieur maar de laksheid van het In Teamlegioen was opmerkelijk. Er zat die maandagavond puntengewin in, als het met de vechtersmentaliteit van eind vorig seizoen zou gespeeld hebben. Helaas waren er maar een tweetal die er echt voor wilden gaan en op deze manier wordt het een lang seizoen voor In Team B.

Een ontevreden terreinafgevaardigde...

ZVC In Team Ternat B - Brussels European A 2-6

Doelpunten: Stefan De Rop 1x, Sven Van den Winkel 1x

12:57 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik weet niet wat er uiteindelijk op het wedstrijdblad staat maar twas 2-7. Na de rust scoorden we er nog 3.

Gepost door: Brussels Euro | 08-09-09

De commentaren zijn gesloten.