13-09-09

Verslag: ZVC In Team Ternat A - IFI Merchtem

Vrijdag 11/09/2009 kwam IFI Merchtem op bezoek in de Ternatse sporthal. Merchtem kon zich vorig seizoen slechts met moeite handhaven in eerste provinciale. Dat In Team dit seizoen niets cadeau zal krijgen bleek vorige week al zodat ook nu opperste concentratie nodig was.

De eerste tien minuten waren eigenlijk een maat voor niets. Beide ploegen floreerden in slechte passes en misverstanden. De toeschouwers kregen amper een goede actie te zien en het leek wel een match in derde provinciale. Rond de tiende minuut werden de In Teamsupporters toch wakker geschud toen de thuisploeg de 1-0 binnentrapte. Lang kon In Team echter niet van zijn voorsprong genieten want een goede vijf minuten later stond het 1-2. De match werd grimmiger en de scheidsrechter had steeds meer moeite om de wedstrijd in de hand te houden. De kansen werden daarna iets talrijker maar het vizier van de thuisploeg stond allesbehalve scherp. Vlak voor rust werd het dan toch 2-2. Een logische ruststand.

De vele duels en slechte beslissingen van de scheidsrechter deden het slechte spel van beide ploegen allesbehalve goed zodat de mooie acties op één hand te tellen waren. Even later kwamen de ternattenaren dan toch opnieuw op voorsprong na een vrije trap (3-2). In Team kreeg de kloof net als vorige week niet groter zodat de gelijkmaker in de lucht bleef hangen. Die viel uiteindelijk toch, al kwam de thuisploeg daarna opnieuw op voorsprong (4-3). De match bleef niet goed, maar wel zeer spannend. Net als vorige week werd de wedstrijd in de slotfase beslecht toen een scrimmage voor de In Teamgoal voor de 4-4 zorgde.

Een billijk gelijkspel in een draak van een wedstrijd. In Team had het gevoel dat er veel meer in zat, maar door het zwakke spel is een gelijkspel logisch.

ZVC In Team Ternat A - IFI Merchtem 4-4

Doelpunten: Dimitri Desaegher 1x, Stijn De Block 1x, Glenn Retoré 1x, Pieter Mergan 1x

10:38 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.