21-09-09

Verslag: JM Keys Zellik - In Team Ternat B

Vrijdag 18/09/2009 mocht In Team op bezoek bij de buren JM Keys uit Zellik. Een stugge ervaren ploeg en vaste waarde in 2de provenciale sinds jaren.
Onze youngsters waren gewaarschuwd dat deze oude rotten in het vak, hard voor de dag kunnen komen en het fysieke contact zeker niet schuwen.
Onze ouderdomsdeken die zijn 42 ste dag op aarde vierde, helaas geveld door een kuit blessure ,nam dan maar de coaching voor zijn rekening.
 
Van bij de start nam In Team het initiatief en ging alweer voor de volle buit. Balbezit en een paar aardige combinaties waren het gevolg maar echt grote kansen waren er in het begin niet echt bij. In Team moest echter niets vrezen , want JM Keys kwam niet verder dan de middellijn. Uiteindelijk kwam In Team dan toch verdiend op voorsprong.(0-1) JM Keys raakte echter één keer dwars door het centrum van onze defensie. De lokale spits omspeelde de In Team goalie en de bordjes hingen alweer gelijk.(1-1). Een klutsbal tussen twee lokale verdedigers en de In Team spits , deed de bal richting doel rollen, recht in de loop van onze In Team flanker die koel afwerkte. (1-2). Een minuut later stond de 1-3  op het bord na een laag ingeschoten vrije trap. JM Keys daarentegen kon hier enkel een paar ongerichte flauwe afstandsschoten tegen over zetten en veel gemor tegen de scheids. In Team had zijn avondje wel , de acties lukten aardig (net geen samba voetbal) en In Team liep uit tot (1-4). De ruststand
 
Niets dan glunderende In Team gezichten op de bank deze keer en de coach die een mooi verjaardags geschenk zag naderen.
In Team begon de tweede helft op hetzelfde elan en diepte de score uit naar (1-6). Na deze doodsteek kreeg een JM Keys speler nog een gele kaart onder de neus wegens natrappen. JM Keys was niet bij machte om maar enige weerstand te bieden tegen een aardig spelend In Team. Toch naderde het tot 2-6 met een aardige knal in de rechterbovenhoek. In Team trapte opnieuw af alsof er niet aan de hand was en creëerde de ene kans na de andere. Een tipper bracht de verlossing en een aardig stukje techniek legde JM Keys volledig het zwijgen op. (2-9)
 
Een mooie prestatie van de In Team boys beloond met een klinkende zege.
JM Keys Zellik - ZVC In Team Ternat B 2-9
Doelpunten: Jurgen Van Beneden 2x, Stefan De Rop 2x, Ben Troch 2x, Davy Sablon 1x, Stijn De Block 1x, Jan Van Der Cruys 1x

12:41 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.