28-09-09

Verslag: ZVC In Team Ternat A - Kanari Beersel A

Vrijdag 25/09/2009 ontving In Team de bekenden van Kanari Beersel. Kanari Beersel promoveerde maar op het nippertje naar eerste provinciale, doordat enkele ploegen voor de tussenreeks kozen.

In Team is een beetje het zwarte beest van Beersel, daar de Ternattenaren hun al eens een titel afsnoepten en ook nog vele andere matchen tegen hun wonnen. Ook vorig seizoen haalde In Team een vier op vier tegen de Beerselse krijgers.

Dit alles was echter geschiedenis en dus moest In Team afgelopen vrijdag vol aan de bak. Een lange openingsfase zorgde ervoor dat de kansen schaars waren. De eerste "grote" kans was echter meteen raak. Beersel kreeg een vrije trap die meteen ongelukkig binnenvloog. Doch, In Team liet zich niet van de wijs brengen en scoorde snel de 1-1. In een matige wedstrijd bleef het allemaal goed gesloten tot een In Teamflits voor de 2-1 zorgde. Toen iedereen dacht dat dit de ruststand zou worden, werd onnodig balverlies op slag van rusten afgestraft (2-2).

Ook in de tweede helft werden de hoge verwachtingen niet ingelost. Beide ploegen vonden maar moeilijk een opening en de match bleef op slot. De thuisploeg deed het daarna zichzelf aan door opnieuw onnodig balverlies te lijden zodat de 2-3 meteen op het bord stond. Dit was het sein voor In Team om verwoed op zoek te gaan naar de gelijkmaker. De precisie ontbrak echter en het bleef opletten voor de gevaarlijke Beerselse counters. Toch viel de 3-3 plots uit de lucht, maar niet veel later stond de thuisploeg alweer in het krijt 3-4. Nog een goede zeven minuten op de klok, maar het vizier van In Team stond slecht afgesteld zodat het eerste verlies een feit was.

Teveel Inteamers hebben te maken met een dipje, zodat het allemaal wat stroef loopt. Niet getreurd, de ambities zijn dit jaar dan ook niet van kampioenenaard zodat de kentering wel zal komen. Blijven werken is de boodschap!

ZVC In Team Ternat A - Kanari Beersel A 3-4

Doelpunten: Dimitri Desaegher 2x, Stijn De Block 1x

20:15 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.