07-10-09

Verslag: Cheers Woluwe A - ZVC In Team Ternat A

Op een onvertrouwde maandagavond 05/10/2009 trokken de troepen van coach Ronny Wyns richting Woluwe. Tegenstander Cheers Woluwe, eindigde vorig seizoen in de bovenste regionen van 1ste provinciale, maar was allesbehalve een onbekende voor In Team. Cheers Woluwe zag net als Kanari Beersel het "zwarte beest" in In Team, maar iedereen weet hoe dit vorige speeldag afgelopen is...

Geen studieronde deze keer want beide ploegen kozen resoluut  voor de aanval. In tegenstelling tot vorige wedstrijden, geen verdedigende muur die diende gesloopt worden, maar een wedstrijd aan een hoog tempo. Cheers nam meteen de wedstrijd in handen en eiste de bal op. Het dreigde wel, maar gevaarlijk kon men dit niet direct noemen. In Team kwam gaandeweg beter in de wedstrijd en scoorde bij zijn eerste uitbraak in de rebound (0-1). De thuisploeg repliceerde quasi meteen met een frommelgoal (1-1). De wedstrijd bleef aan een hoog tempo verder gaan en beide ploegen kregen kansen. De doelmannen lieten zich echter niet meer in de luren leggen, tot In Team kort voor de rust versnelde en er 1-2 van maakte.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet. Beide ploegen bleven voor de aanval kiezen zodat het spel op en af ging. De bezoekers pakten zelf uit met enige druk en dwongen de thuisploeg in de fout. Eén van die fouten werd ook afgestraft en het stond 1-3. Even later werd het zelf nog mooier voor In Team toen het ook nog 1-4 werd. Een wedstrijd is echter nooit gespeeld en zeker in eerste provinciale niet! De fysiek sterke bezoekers bleven lopen en vechten voor de aansluitingstreffer, die er ook kwam (2-4). Enkele hete standjes voor beide doelen ten spijt veranderde de score niet, tot de bezoekers één van zijn counters glansrijk afrondde (2-5). De Woluwenaren weigerden op te geven en kwamen een vijftal minuten voor het einde terug tot 3-5. Beide ploegen kregen nog wat kansjes, maar de score bleef wat het was.

Eindelijk twee ploegen die voor de aanval kozen, in tegenstelling tot het verdedigend spelen van vele ploegen. Een aantrekkelijke en snelle wedstrijd eindigde in het voordeel van In Team zodat ze (voorlopig) de top-3 binnen duiken.

Cheers Woluwe A - ZVC In Team Ternat A 3-5

Doelpunten: Ben Troch 3x, Dimitri Desaegher 1x, Steve Annoot 1x

21:15 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

je vind dit leuk.

Gepost door: Ax | 07-10-09

De commentaren zijn gesloten.