14-10-09

Verslag: In Team Ternat B - ZV Wambeek

In Team B mocht twee dagen na de pandoering in Rode (1-6) reeds opnieuw aan de bak. Dit keer was Wambeek de tegenstander. Wambeek en In Team vochten in het verleden al heel wat wedstrijden onder mekaar uit, maar maandagavond was Wambeek toch de favoriet.

In Team B begon sterk aan de competitie en pakte uit met enkele verrassende overwinningen. De laatste weken is het echter weer wat minder zodat puntengewin stilaan een must wordt. Wambeek heeft een plekje in de subtop veroverd en zal daar vermoedelijk heel het seizoen rond dobberen.

Wambeek begon dan ook het best aan de wedstrijd en probeerde de Ternattenaren meteen onder druk te zetten. Een eerste poging was er reeds in de eerste minuut maar die ging hard naast. Daarna pakte In Team het spel ietwat in handen en kreeg het de beste kansen. Toch scoorde een efficiënt Wambeek echter na een prachtige combinatie (0-1). In Team leek niet aangeslagen en zocht naar de gelijkmaker. De volgende Wambeekse tegenstoot was echter opnieuw raak zodat het 0-2 werd. Daarna kreeg In Team nog enkele kansen, maar halfweg de eerste helft raakte het de greep op de wedstrijd wat kwijt zodat de In Teamdoelman meer en meer zijn kunnen moest tonen. Het spel bleef goed op en af gaan maar de thuisverdedigingen gaven geen krimp meer. Toen iedereen zich daarna neergelegd had bij een 0-2 ruststand vloog de aansluitingstreffer plots (mooi) uit de lucht. 1-2 en rusten.

Tijdens de rust zocht uw reporter andere oorden op zodat er van de tweede helft geen beelden meer vrijgegeven kunnen worden. Feit is dat In Team de minieme achterstand niet meer ongedaan kreeg en er in tegendeel nog twee in het mandje kreeg. Zo duikt het degradatiespook stilaan weer op en wordt het tijd om opnieuw punten te pakken.

In Team Ternat B - ZV Wambeek 1-4

Doelpunt: Roel Verhaeren 1x

20:53 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.