24-11-09

Verslag: ZVC In Team Ternat B - ZVK Steenhuffel

Maandag 16/11/2009 kwam Steenhuffel op bezoek in de Ternatse sporthal. Een wedstrijd die In Team B maar beter kon winnen met het oog op het behoud...ZVK Steenhuffel is al sinds jaar en dag een ervaren stevige ploeg die de duels niet schuwt, maar die zeker te pakken is indien men een tempo'tje hoger speelt.

De wedstrijd begon iets later dan voorzien door het laattijdig toekomen van de scheidsrechter (wordt hier geen forfait voor voorzien...). De wedstrijd begon aan een laag tempo en de kansen waren schaars in de beginfase. Tot een Inteamer uitstekend doorging, de bal afnam en panklaar legde voor een inlopende Ternatenaar (1-0). De thuisploeg leek bij deze op het goede pad, maar slikte al snel een tegentreffer (1-1). De wedstrijd kabbelde voort totdat Steenhuffel uit het niets de 1-2 maakte, In Team repliceerde nog maar moest toch met een 2-3 achterstand de rust in.

De tweede helft begon In Team echter snedig en legde eindelijk zijn eigen tempo op. Logische gevolg was dat in een mum van tijd de 2-3 achterstand omgebogen werd tot een 4-3 voorsprong. Jammer genoeg had bij In Team niet iedereen de wil om echt de wedstrijd te willen winnen, zodoende dat er 3/4de voor ging en andere(n) er een wandelingetje van maakten. Toen de 5-3 viel dacht iedereen dat de beslissende kloof gemaakt was, maar meteen na de 5-3 werd het 5-4, met nog een goede 10 minuten op de klok. Hoe snel het van 3-3 naar 5-3 ging, zo snel ging het ook van 5-3 naar 5-5. Daarna ging het nog een tiental minuten op en af met kansen en grote kansen langs beide zijden. Steenhuffel kreeg de grootste kansen maar ook In Team liet zich zeker niet onbetuigd. Iedereen verwachtte nog een winnend doelpunt, maar de score veranderde niet meer 5-5.

Indien iedereen aan hetzelfde zeel had getrokken deze maandagavond, zaten er zeker twee punten in. Bij het begin van het seizoen leek het behoud een utopie, maar achteraf zit het er toch in. Bij sommigen zal dan wel de mentaliteit moeten veranderen wil het dit dan ook effectief verwezenlijken.

ZVC In Team Ternat B - ZVK Steenhuffel 5-5

Doelpunten: Jelle Smet 2x, Joeri Ophalvens 2x, Sven Van den Winkel 1x

11:07 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

er worden er weeral geviseerd , wij willen namen

Gepost door: supporter | 25-11-09

Er worden nooit namen genoemd in het verslag...noch negatief, noch positief

Gepost door: reporter | 25-11-09

"Jammer genoeg had bij In Team niet iedereen de wil om echt de wedstrijd te willen winnen, zodoende dat er 3/4de voor ging en andere(n) er een wandelingetje van maakten"

= omschrijving van viseren

Gepost door: supporter | 26-11-09

= de conclusie vanaf de zijlijn

Gepost door: reporter | 26-11-09

hehe , da lijkt een omschrijving van mijn profiel :)

Gepost door: stef | 26-11-09

@stef : dat zou wel kunnen
@ reporter : hoe neutraal is een verslag wanneer zo een zaken worden geschreven ?

Gepost door: supporter | 29-11-09

Ten eerste: Ge moet mss maar eens naar de objectieve verslagen kijken in de krant, daar leest ge ook zo een dingen...

Ten tweede: het is gewoon een analyse (volgens velen), en bij mijn weten kan een analyse ook objectief zijn...

Ten derde: supporter zult ge wel niet zijn, want die bewuste match waren er 5 aanwezige supporters en ik acht de kans miniem dat iemand van die mensen hier komt zeveren...

Ten vierde: Als ge het allemaal zo goed weet, kunt ge het mss allemaal zelf doen en zelf ne site maken...

Gepost door: reporter | 30-11-09

1/ Ik lees dagelijks de krant
2/ Een krytische analyse , waarschijnlijk van een gelegenheidsreporter , andere negatieve stijl.
3/ supporter , niet echt maar hooligan leek me iets te absurd
4/ Ik heb een site maar geen verslaggeving

Gepost door: supporter | 30-11-09

He recibido un descuento para el cybermonday. Ofrecen una suegra al 70% de descuento. Si te la quedas durante un mes, te la sirven con un 100% de descuento

Gepost door: antonioWeby | 02-12-14

De commentaren zijn gesloten.