01-12-09

Verslag: In Team Ternat A - Jev Lennik

Vrijdag 27/11/2009 kreeg In Team A het bezoek van Jev Lennik. De thuisploeg kreeg slechts een noodploeg aan de aftrap, maar hoopte toch stilletjes op puntengewin. Jev Lennik bevond zich in de onderste regionen.

Over de match kan men eigenlijk kort zijn. In Team liep heel de wedstrijd achter de feiten aan. De wedstrijd werd aan een gezapig tempo gespeeld en Jev profiteerde optimaal van hun vroege doelpunt. De thuisploeg moest na een kleine tien minuten dan ook nog eens verder met vijf, na een overdreven gele kaart. De wedstrijd kabbelde voort en In Team kreeg een aantal kansen op de gelijkmaker. Die kwam er niet, maar ook Lennik kon zijn kansjes niet benutten. Toen iedereen zich bij de 0-1 ruststand neergelegd had, werd een lange bal onderschept en stond het luttele seconden voor rust 0-2, tevens de ruststand.

In de tweede helft probeerde de thuisploeg de achterstand weg te werken, maar er zat te weinig overtuiging in de acties. Na een goede vijf minuten in de tweede helft liep het dan ook nog eens op een counter en stond het 0-3. Een vijftal minuten later stond er zelfs een droge 0-5 op het bord, na evenveel counters. Nog een kwartier overbodig zaalvoetbal, leidde uiteindelijk tot een 3-7 eindstand, waar beide ploegen nog de nodige kansen kregen.

ZVC In Team Ternat A - Jev Lennik 3-7

Doelpunten: Stijn De Block 1x, Ben Troch 1x, Robby De Backer 1x

12:46 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.