21-12-09

Verslag: ZVC In Team Ternat B - VRC Londerzeel B

Maandag 14/12/2009 kreeg In Team B VRC londerzeel voorgeschoteld. De Ternattenaren konden moed putten uit de goede prestatie tegen de leider, maar waren ondertussen wel afgezakt tot de laatste plaats. Londerzeel speelt ook maar een mager seizoen, maar krijgt soms hulp van hun A-ploeg.

In Team B speelde een sterke wedstrijd, maar toch kon geen enkele ploeg in de eerste helft afstand nemen. Beide ploegen wisselden mekaar af in de score zodat de marge telkens maximaal één doelpunt bedroeg. 4-4 bij de rust.

In de tweede helft slaagde de thuisploeg erin om snel te scoren. Verder afstand kon er niet genomen worden en beide ploegen bleven aan mekaar gewaagd. Tot op het kwartier wisselden de hete standjes voor beide doelen mekaar af, tot In Team uiteindelijk toch een veiligere voorsprong kon bemachtigen (6-4). De bezoekers probeerden de bakens nog te verzetten, maar botsten op een sterke thuisploeg die in het slot de zege nog wat meer glans gaf (7-4).

Een puike prestatie van het In Teamlegioen, dat in de terugronde welliswaar meer dan acht punten zal moeten halen wil het zich handhaven in tweede procinciale.

ZVC In Team Ternat B - VRC Londerzeel B 7-4

Doelpunten: Ben Troch 3x, Roel Verhaeren 2x, Sven Van den Winkel 1x, Wesley Delvael 1x

15:14 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

niet dat het er veel toe doet, maar ik maakte er 3 als ik me niet vergis...

Gepost door: Roel | 27-12-09

De commentaren zijn gesloten.