22-12-09

Verslag: ZVC In Team Ternat A - Sombreros Kraainem A

Vrijdag 18/12/2009 kwamen de Kraainemse sombrero's op bezoek. Kraainem verkeert duidelijk in puntennood en ook In Team kon maar beter winnen om aansluiting met de subtop te behouden.

Dat in de sneeuw geen sombrero's passen leek al snel, want In Team was eigenlijk over de hele lijn beter. In de beginfase konden de Kraainemse krijgers nog enigszins gelijke tred houden, maar naarmate de wedstrijd vorderde trok In Team het laken meer en meer naar zich toe. Desalniettemin bleef de score gedurende de eerste helft in evenwicht, maar de thuissupporters voelden dat een overwinning in de maak was. Beiden ploegen konden in die eerste helft proeven van de voorsprong, maar de rust werd bereikt bij 3-3.

Dit bleek ook het hoogst haalbare voor de zonnige vrienden uit Kraainem, want eens de Ternattenaren in de tweede helft op voorsprong raakten, gaven ze die niet meer af. Ondanks de stuiptrekkingen van de bezoekers maakte In Team de klus helemaal af en boekte het een belangrijke en verdiende overwinning.

In Team A lijkt zo weer op de goede weg en kon mits winst op maandag (wat ook gebeurde) de heenronde afsluiten in de top-5. Goed herpakt noemen ze dat na een mindere periode halfweg het seizoen.

ZVC In Team Ternat A -Sombrero's Kraainem A 6-3

Doelpunten: Dimitri Desaegher 2x, Ben Troch 2x, Glenn Retoré 1x, Steven De Ridder 1x

18:54 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

En nu de B-ploeg nog en het seizoen is geslaagd .

Gepost door: Supporter | 24-12-09

De commentaren zijn gesloten.