26-01-10

Verslag: IFI Merchtem - In Team Ternat A

Vrijdag 22/01/2010 trok In Team A richting Merchtem om het daar op te nemen tegen het plaatselijke IFI Merchtem. In de heenmatch kaapte Merchtem een punt weg in de Ternatse arena.

Dat in het krijt staan tegen deze stugge ploeg uit den boze is had men bij In Team duidelijk begrepen. Vanaf de eerste minuut speelde het dominant en wist Merchtem niet waar het het had. Het was enkel wachten op het openingsdoelpunt. Dit kwam er na een kleine tien minuten toen een perfecte aanval uitstekend in doel gewerkt werd (0-1). In Team gaf tot dan toe niets weg en het was een wonder dat het slechts 0-1 stond. Dan stak Merchtem toch één keer de neus aan het venster, maar een puike redding van de In Teamgoalie voorkwam de gelijkmaker. Daarna was het alweer al In Team wat de klok sloeg en zo liep het dan ook verder uit tot 0-3.

Merchtem kwam dan ietsje beter in de wedstrijd en kreeg de mogelijkheid om vanop de stip te milderen. Hier dacht de bezoekende portier echter anders over, want deze ranselde de penalty (net als vorige week) uit zijn doel. Zo bleef het 0-3 tot aan de rust en speelden de bezoekers een uitmuntend eerste kwartier.

Een wedstrijd is echter nooit gedaan, dus bleef het opletten voor een tegendoelpunt. De bezoekers controleerden de wedstrijd echter uitstekend en zorgden rond de tiende minuut voor de 0-4 en boeken toe. De organisatie bleef daarna goed behouden en een bezoekende doelman op hoog niveau deden de Ternatenaren dromen van een clean sheet. Deze kwam er echter niet want een goede vijf minuten voor het einde stond de 1-4 op het bord. In Team kreeg tussendoor wel wat mogelijkheden om de score op te drijven, maar verzuimde deze. Toch kwam de 1-5 er nog en vlak voor affluiten was er zelfs nog een tegendoelpunt te noteren. Zo boekte In Team een ruim verdiende overwinning en was het vooral in het eerste kwartier indrukwekkend. Daarna werd de wedstrijd goed gecontroleerd.

Afsluiten doen we met de discussie van de dag tussen een thuisspeler en de referee, na de wedstrijd.

Thuisspeler: Gij kunt ni fluiten jong

Referee: En gij kunt ni shotten!

IFI Merchtem - ZVC In Team Ternat A 2-5

Doelpunten: Ben Troch 3x, Dimitri Desaegher 1x, Stijn De Block 1x

13:06 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoe zit het eigenlijk met het parcours in de beker van vlaams-brabant van onze veteranen?

Gepost door: supporter | 29-01-10

De commentaren zijn gesloten.