09-03-10

Update

Het is een tijdje windstil geweest op uw favoriete zaalvoetbalclub hun website. Bij deze een korte samenvatting wat er de laatste maand gebeurde.

In Team B is nog steeds in een zware en spannende degradatiestrijd verwikkeld, maar pakte ondertussen toch wel wat punten. Helaas doen de concurrenten dit ook, zodat het spannend zal blijven tot de laatste speeldag.

In Team A zag zijn goede reeks gestopt worden met een 0 op 4. Toch doet het nog volop mee voor de tweede plaats. Herne is reeds bijna kampioen, maar voor de tweede plaats zijn er nog tal van gegadigden. Voor Herent is het (degradatie)doek bijna gevallen en is er waarschijnlijk volgend seizoen geen plaats meer in eerste.

Verder werd In Team in de 1/8ste finale van de Beker van Brabant uitgeschakeld door grote favoriet Duvelkes Herne. Een spannende en aangename wedstrijd, die helaas verloren werd.

Ook de "oudjes" werden afgelopen vrijdag uit de beker geknikkerd. Een verdienstelijk In Team kwam zonder echte de doelman aan de aftrap. De verdienstelijke vervanger deed zijn best, maar een (elke week voetballende) tegenstander won uiteindelijk verdiend.

12:56 Gepost door Stievovic Annootski in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: serrurier paris | 21-02-15

De commentaren zijn gesloten.